Iata de ce a chiulit Ciolacu de la Iasi. Iohannis a fost huiduit, pesedistii i-au pregatit o ambuscada

news

Klaus Iohannis a fost huiduit, vineri, in timpul discursului sustinut la Iasi cu ocazia Zilei Micii Uniri. Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat vineri, brusc, ca nu mai vine la Iasi, sustinand ca este bolnav.

Un grup de barbati a inceput sa-l huiduie pe Iohannis inca de la inceputul discursului sau. Presedintele Klaus Iohannis a reactionat zambind: „Vad ca parerile sunt impartite”.

In timp ce unii huiduiau, o alta parte a multimii a aplaudat discursul lui Iohannis.

Iohannis a fost huiduit puternic cand a spus ca PSD blocheaza in Parlament reformele si ca este nevoie de anticipate.

”PSD vrea sa blocheze toate reformele din Parlament. De aceea, avem nevoie de alegeri anticipate. Acesta nu este un moft, ci o dorinta stringenta a societatii pentru ca Romania sa se schimbe in bine”, a spus Klaus Iohannisin huiduielile pesedistilor.

”Romanii vor vota din nou in acest an. Sunt convins ca alegerile lor vor demonstra inca o data si inca o data ca nu mai accepta persoane superficiale si slab pregatite in functii publice”, a mai spus Klaus Iohannis.

”Cei care urmaresc alte scopuri, care nu se vor mobiliza pentru sustinerea unor reforme oneste, in beneficiul oamenilor, cei care vor incerca sa submineze lupta impotriva coruptiei, vor fi exclusi automat de la treburile publice de catre cetateni, prin vot. Indemn toti romanii sa nu mai accepte niciun fel de atitudine ostila modernizarii tarii noastre”, a continuat presedintele.

”Nu ignorati forta si puterea glasului cetatenilor, nu ignorati vointa lor”, a adaugat Iohannis.

„Transmit un semnal clar pentru guvernanti romanii si Romania are nevoie de autostrada Unirii. Fara aceasta autostrada, Moldova nu va putea recupera decalajul economic. Inchei prin a va indemna sa fim impreuna, sa ne unim pe modernizarea Romaniei, sa ne concentram pe lucrurile bune care ne unesc. Va doresc sa aveti multa incredere si mult curaj. La multi ani tuturor, oriunde v-ati afla!”, a incheiat presedintele Klaus Iohannis.

Mai mult despre: ,


Comentarii: