Iata de ce nu se fac autostrazi in Romania. Fostul sofer al lui Dragnea, un teolog, un fost politist si o fosta gestionara conduc CNAIR

politica

Clotilde Armand a dat publicitatii o lista cu membrii Adunarii Generale a Actionarilor si ai Consiliului de Administratie de la CNAIR (Compania Nationala de Investitii Rutiere), din care rezulta ca niciunul nu are o pregatire de specialitate.

Astfel, in CA de la CNAIR se regasesc mai ales clienti ai PSD si membri de frunte ai PSD.

„PSD S.R.L.

Am decis sa va prezint cativa ‘specialisti PSD’ de la Ministrul Transporturilor. Incepem cu membrii Adunarii Generale a Actionarilor si ai Consiliului de Administratie de la C.N.A.I.R (Compania Nationala de Investitii Rutiere).

Asadar:

– Presedinte: Costin Mihalache.
Studii de specialitate? Zero. Dumnealui a absolvit Academia de Politie.
Competente? Functionar de baza din ultimii ani in toate guvernele PSD, castigator lunar al unor venituri cuprinse intre 5.000 si 10.000 de euro. Cu o zi inainte dl Costin Mihalache a fost numit in functia de consilier de stat in cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului Viorica Dancila.

– Ciprian Pandea
Competente? Presedintele PSD Calarasi.
Studii? Facultatea de Teologie. De retinut ca dl Pandea este si secretar de stat in Guvernul Dancila.

– Georgeta Bumbac
Cel de al treilea membru in CA de la CNAIR este dna Georgeta Bumbac. Competente? Director general al Directiei Buget si Contabilitate din Ministerul Sanatatii, prietena foarte buna cu dl Felix Stroe. Despre Georgeta Bumbac s-a scris mult in presa. A fost cercetata de procurorii pentru ilegalitatile comise la Ministerul Sanatatii, oferirea de contracte fara licitatie.

– Adrian Mladinoiu.
Fostul sofer al sefului PSD Liviu Dragnea si asociat cu fiul liderului PSD.
Competente? Soferul lui Dragnea.

– Anisoara Cornila
Felix Stroe a numit-o pe dna Anisoara Cornila in functia de director al Directia juridica din Ministerul Transporturilor. Tot dl Stroe a impus-o si in CA de la CNAIR, dupa ce in anii trecuti a generat doar haos la Romatsa si Tarom.
Competente? Fosta gestionara a unui dutty free din Vama Giurgiu.
Studii? In 2009 si-a dat doctoratul la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza. Teza: „Raspunderea penala in dreptul muncii” avandu-l coordonator pe profesorul Alexandru Ticlea. Ceea ce se stie mai putin este faptul ca fiul d-lui Alexandru Ticlea, Tiberiu Ticlea, este casatorit cu fiica Anisoarei Cornila.
Si ce sa vezi? Dna Cornila si-a impus ginerele in CA al Tarom.

Asa functioneaza PSD. Din banii nostri. Intre timp infrastructura rutiera din Romania este o catastrofa”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: