Iata documentarul francez care l-a innebunit pe Gadea: „Laura Codruta Kovesi este o veritabila eroina pentru multi dintre romani, carora le da speranta” – Video

news

Un documentar despre lupta anticoruptie, realizat de postul public francezo-german Arte, l-a scos din minti pe Mihai Gadea, care a realizat o emisiune speciala pentru a-i infiera pe cei care apar in imagini. Acestia au fost acuzati ca sunt platiti de George Soros.

Documentarul a fost difuzat la inceputul acestei saptamani de Arte. A doua zi, Antena 3 a preluat secvente din film si le-a difuzat pe Antena 3, totul fiind insotit de comentarii furioase. Iata imaginile difuzate de postul lui Dan Voiculescu.

Iata si varianta integrala, fara comentariile Antena 3.

”In momentul in care faci o salata, pui si un pic de Vanghelie, un pic de Udrea, dar o vedem si pe doamna Vasilescu, unde instanta a spus ca faptele nu exista, l-am vazut si pe Ludovic Orban, care a fost gasit nevinovat. Hmmm. Dar cei din Franta si din intreaga lume nu stiu asta. Dar noi, care nu suntem cazuti in cap, ne uitam la personajele de aici. Au ceva in comun toti. Domnul Codru Vrabie, trebuia sa fie bagat in CSM, dar nu a fost votat. Este reprezentantul ONG-ului Funky Citizens, colaborator la Fundatia Soros-Romania. Ma rog, neimportant”, a comentat apoi Mihai Gadea la ”Sinteza Zilei”.

El a sustinut ca tinerii care apar in reportaj sunt platiti de George Soros pentru a „denigra” Romania.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: