Iata dovada ca minte. Inregistrarea in care Olguta Vasilescu spunea ca „nu mai sunt nici macar 3% salarii care scad”

politica

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a declarat in aceasta saptamana ca a anuntat inca din luna mai a anului trevut faptul ca vor scadea salariile pentru 3% dintre bugetari. Insa tot ea spune, doua luni mai tarziu, ca „nu mai sunt nici macar 3% salarii care scad”.

„Mentionez ca s-a stiut de faptul ca la aproximativ 3% dintre bugetari vor scadea salariile inca din luna mai. Eu, cel putin, am anuntat acest lucru in mai multe interviuri, dar si in cadrul comisiilor parlamentare unde s-a dezbatut legea salarizarii”, a declarat Olguta Vasilescu la inceputul acestei saptamani.

Factual.ro a descoperit apoi o alta declaratie a ministrului Muncii, facuta in luna iulie, chiar in Parlament in care arata ca niciun salariu va mai scadea.

„Nu mai sunt nici macar 3% salarii care scad, pentru ca ni s-a invocat acest procent aici, pentru ca multe amendamente care au fost acceptate la comisie au fost amendamente de crestere a unor coeficienti, astfel incat salariile s-au rectificat, inclusiv pentru functiile de conducere”, a spus Olguta Vasilescu la votul final al legii cadru privind salarizarea personalului platit din fonduri publice.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: