Iata imaginile, contramanifestantii PSD sunt adusi la Cotroceni cu autobuze din tara. PLUS – Lista cu cei care au incasat cate 100 de lei pentru participare

news

Pe retelele de socializare au imceput sa circule imagini cu autobuze si microbuze din tara din care coborau sau urcau manifestanti langa Palatul Cotroceni. Cel care a filmat momentul venirii autobuzelor a fost „alergat” de membrii PSD.

„I-am prins. Autobuz de Arges, aproape de Cotroceni. Share. Asa se fac manifestatiile #PSD. A venit dinspre Poli, a intors, a tras pe dreapta si baietii cu stegulete s-au urcat”, a scris Remus Manea.

„Inca unul. Asta devenise violent si m-a alergat. Deci draga #PSD, cat le ai dat? Cate autobuze si microbuze ai avut? Pe astia chiar ii auzeam saracii ca maine se trezesc de dimineata. Pentru necredinciosi de remarcat steguletul din mana”, mai spune Remus Manea.

De asemenea, a fost data publicitatii si o imagine cu un tabel de semnaturi ale participantilor la manifestatia de la Palatul Cotroceni. Tabelul a fost intocmit de reprezentanti ai PSD Sector 5. Semnatarii au confrimat ca au primit cate 100 de lei.

lista

Putin peste 1.000 de oameni au protestat, duminica si luni, in fata Palatului Cotroceni, solicitand demisia lui Klaus Iohannis. Liderii PSD au negat ca au vreo implicare in organizarea manifestatiei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: