Iata si dovada brutalitatii gratuite a jandarmilor. Un barbat cu mainile sus este batut pana cade jos de catre un jandarm corpolent – Video

news

Noi imagini revoltatoare surprind violenta gratuita a jandarmilor. Un barbat care statea cu mainile ridicate a fost lovit cu salbaticie, cu bastonul, de un membru al fortelor de ordine.

Barbatul statea pur si simplu fara sa aiba o atitudine agresiva. Cand jadarmul s-a apropiat de el, acesta a ridicat mainile, insa tot nu a scapat de lovituri.

Inca un caz similar:

Un alt barbat a fost ranit serios la picior ca urmare a atacului jandarmilor.

„Romania 2018. Opera de arta a jandarmeriei romane, care a folosit grenade cu shrapnel for fuck sakes. Nu glumesc. Ala e piciorul meu, iar fata de langa mine a fost batuta pana a lesinat. Daca nici acum nu se curatza tzara asta de nenorocitii astia, eu mi-am facut bagajele si m-am carat definitiv. Oricum, am primit un „tatuaj” pe viatza. Multumesc din suflet militiei romane. Sa nu va mirati daca de acum va scuip in fatza cand va vad”, e mesajul postat pe Facebook de Octavian Ureche.

Jandarmii au folosit tunurile cu apa si gazele lacrimogene deoarece protestatarii au incercat sa ocupe spatiul din fata Guvernului. Potrivit datelor oficiale, aproape 250 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Comentarii: