Idee in Rusia: „Atacam NUCLEAR o insula din Europa. Ce vreti, sa ne dea toti peste bot?”

externe

Controversatul lider al Partidului Liberal Democrat din Rusia (LDPR, ultranationalist), Vladimir Jirinovski, a declarat intr-o emisiune de la televiziunea publica rusa Rossia 1 ca Moscova ar trebui sa arunce o bomba nucleara asupra unui stat slab populat pentru a-si demonstra forta, a relatat luni portalul opozitiei ruse Kasparov.ru, in pagina sa de internet, citat de Agerpres.

‘In Marea Nordului exista o insula mica, o mica tara cu 200.000 de locuitori. Ar trebui spus Bruxelles-ului: uitati-va, aici este o insula; intoarceti-va, acum nu mai exista nicio insula. Tara nu mai este’, a declarat Jirinovski, invitat impreuna cu alti parlamentari rusi in emisiunea de duminica seara a lui Vladimir Soloviov.

‘Ingrozitor’, a reactionat moderatorul, considerat ‘principalul propagandist’ al Kremlinului.

‘Dar ce vreti? Sa ne dea toti peste bot? (…) Ar trebui sa le aratam de ce sunt capabile fortele noastre nucleare’, a spus Jirinovski, cunoscut ca un nationalist excentric, un politician care sare din tiparele obisnuite. O inregistrare cu aceste declaratii ale lui Jirinovski a fost postata de site-ul ucrainean gordonua.com.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: