Iesire ireala, Chirieac anunta la RTV ca ar putea fi ucis de USR. N-a suportat sa i se spuna ca vorbeste „prostii”

politica

„Analistul” Bogdan Chirieac a avut o iesire violenta, marti seara, la Romania TV dupa ce deputatul USR Ionut Mosteanu i-a spus ca vorbeste „prostii”. Chirieac a inceput sa se planga ca este victima a „violentei” USR si chiar a sugerat ca ar putea fi ucis in viitor.

Totul a inceput dupa ce Chirieac l-a acuzat pe deputatul Mosteanu ca din cauza USR au fost distruse firmele romanesti.

„Trebuie sa intelegeti ca fabrica din Romania care face componente auto primeste comenzi din Germania, Franta, SUA. Economia mondiala a scazut, inseamna ca in lume s-au vandut mai putine masini, sunt comenzi mai putine pentru fabricile din Romania. Stiti ce se poate intampla? Poti incepe sa ai somaj in Romania si atunci oamenii in loc sa plateasca ei taxe la stat ajung in situatia ca statul sa le plateasca lor ajutorul de somaj. Iar cand se intra intr-o spirala din aceasta, consumul se contracta si mai mult, se inchid si alte fabrici. Corporatiile, asa e firesc, ca pe cele ale noastre, care inflorisera le-ati distrus, ca asa a vrut USR-ul, embrionar”, a sustinut Bogdan Chirieac.

„Dar de ce spuneti prostiile astea? Ce e asta? Sunt de trei ani in politica si spuneti ca USR a inchis fabrici?”, a reactionat Ionut Mosteanu.

Chirieac a luat foc. El a sustinut apoi un discurs in care mai avea putin si il acuza pe Mosteanu de tentativa de crima la adresa sa.

„Eu nu v-am facut pe dumneavoastra nici prost, nici nu am spus ca ati zis prostii. Ati depasit linia rosie de agresivitate si violenta. Nu ati inteles nimic! In afara de violenta si catuse nu stiti nimic. Este o mare greseala facuta de poporul roman… violenta, agresivitatea dumneavoastra, iubirea de catuse si iata violenta si atacul la adresa mea pe care tocmai l-ati executat, cu o violenta de limbaj dincolo de limite. Atentie, sunteti deputat, sunteti alesul poporului. Ca deputat, ca demnitar al statului roman, ati jignit grav un cetatean.

In cazul dumneavoastra, al partidului dumneavoastra, acuzatiile de neomarxism se pare ca nu sunt doar acuzatii, sunt o descriere perfecta. Eu nu va combat cu armele murdare pe care le folositi, dumneavoastra ca atare va comportati ca un neofascist. Aveti violenta de limbaj, maine veti avea cutitul in mana si poimaine veti avea pistolul. Aceasta tara a mai trecut prin asta, sa stiti”, i-a spus Chirieac lui Ionut Mosteanu.

Mai mult despre: ,


Comentarii: