„Iesiti afara!” – Baroneasa PSD de Vaslui, mama acestui PSD-ist de nadejde. Criza de isterie cand Pro TV a intrebat-o ce a facut pentru vasluieni – Video

politica

Senatoarea PSD de Vaslui, Gabriela Cretu, a facut o criza de isterie cand reporterul emisiunii „Romania, te iubesc” a intrebat-o ce a facut concret pentru judetul Vaslui, „polul saraciei din Romania”. Cretu a inceput sa strige si a dat-o afara pe jurnalista din birou. ”Nu ma tem de servicii, da!”, a incheiat apoteotic senatoarea PSD.

Intrebata ce initiative legislative a avut pentru a ajuta oamenii care au trimis-o in Parlament, senatoarea a cerut echipei ProTV sa iasa afara din biroul ei.

Gabriela Cretu, senator: “Eu sunt profesor de stiinte social-politice si incerc sa-i invat pe oamenii care lucreaza in presa sa nu intrebe lucruri care nu au relevanta.”

Reporterul Pro TV a insistat sa afle totusi daca a facut ceva concret de cand a fost aleasa.

Gabriela Cretu, senator: “De exemplu, ca senator de Vaslui, pentru acesti oameni am sustinut si am reusit sa aducem investitii de… 90 de milioane de lei noi.”

Gabriela Cretu, senator: ”Daca aveti obsesii va rog frumos… noi construim acum un spital exceptional la Vaslui… Eu cred ca nu stiti cu cine vorbiti… Iesiti afara! Nu am de ce sa va dau explicatii!”

Reporter: ”Nu vreti sa le explicati vasluienilor pentru ce va voteaza…”

Gabriela Cretu, senator: ”Nu-i nimic! Ei ma voteaza, nu e nicio problema.”

Gabriela Cretu, senator: ”Nu ma tem de servicii, da!”

Gabriela Cretu este sotia lui Dumitru Buzatu, presedintele CJ Vaslui si presedinte al PSD Vaslui. Fiul celor doi ocupa functia de secretar de stat in Ministerul Afacerilor Europene, condus de deputatul de Vaslui Ana Birchall.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: