„Ilie Golanie”. Ilie Nastase, primul pe lista UNPR, filmat in timp ce arunca cu cafea pe chipul lui Traian Basescu

politica

Ilie Nastase, primul pe lista UNPR la alegerile parlamentare din mai 2019, a fost filmat in timp ce stropea cu cafea un cort electoral cu chipul fostului presedinte Traian Basescu.

In imagini se poate vedea cum Ilie Nastase se plimba pe strada, in timp ce un tanar ii striga „esti nebun, Iliuta” si il avertizeaza ca este filmat.

Fostul tenismen se opreste in fata unui panou electoral al PMP, se uita in jur, apoi arunca un pahar plin cu cafea peste chipul lui Basescu. Imaginile au fost postate pe Facebook de presedintele filialei PMP Bucuresti, Cristian Petrescu, care a criticat gestul lui Ilie Nastase.

„Nu, nu este un simplu golan. Este un GOLAN, general al armatei romane si candidat la alegerile europarlamentare. Poti sa ai opinii contrare, sa crezi in altceva, chiar sa desconsideri oameni. Dar cu decenta, cu un minim bun simt si mai ales cu respectarea legii.

PMP Bucuresti va sesiza astazi Autoritatea Electorala Permanenta si cere UNPR sa se delimiteze de gestul de mahala al acestui posibil model pentru romani, care a ales sa ajunga un mare GOLAN”, a scris pe Facebook Cristian Petrescu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: