Ilie Nastase a fost dat afara de la tribuna oficiala chiar daca avea uniforma de general. Nu s-a putut abtine sa nu faca scandal – Video

news

Ilie Nastase a facut scandal de Ziua Nationala a Romaniei pentru ca nu a fost lasat de reprezentantii fortelor de ordine sa participe la parada militara din zona oficialitatilor. Nastase nu figura pe lista invitatilor.

„Ca in fiecare an ma duc cu fetita mea care acum implineste 11 ani, ma duc pe acolo, nu m-a invitat nimeni si nici nu vreau, ma duc imbracat ca general si ma lasa sa intru, anul asta nu m-au lasat, nu eram pe lista. Nu ma duc la tribuna oficiala pentru ca nu imi place acolo, am vrut sa stau intr-un colt cu jurnalistii”, a afirmat Ilie Nastase intr-o interventie telefonica la B1 TV.

Ilie Nastase a adaugat ca, desi nu i-au dat voie sa intre in zona oficialitatilor, reprezentantii SRI si SPP au fost politicosi. Reactia fostului tenismen nu a fost, pe de alta parte, foarte eleganta, Ilie Nastase pierzandu-si cumpatul si injurand la plecare.

Ilie Nastase a fost inaintat in gradul de general-maior cu doua stele in retragere in Ministerul Apararii printr-un decret prezidential din 1 decembrie 2008.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: