Ilie Nastase: „O sustin pe doamna Firea, a mai fost la primarie, stie ce face” – VIDEO

politica

Ilie Nastase, sustinere, Gabriela Firea, primarie, stie ce face

Dupa ce a fost el insusi in 1996 candidatul PSD  (pe atunci PSDR) la primaria Capitalei,  Ilie Nastase a intrat si acum in cursa electorala, indirect. „Nasty” se prezinta drept mare fan al Gabrielei Firea, ca si fosta mare gimnasta Nadia Comaneci.

Fostul 1 ATP a transmis un mesaj, cu acest prilej. „Stiu ca se apropie alegerile la Primaria Capitalei. Am facut si eu treaba asta cu multi ani in urma.O sustin pe doamna Firea pentru ca dansa a mai fost la primarie, stie ce face. Nu a terminat proiectele pe care trebuia sa le termine si o sa le termine acum. Ii doresc mult succes si bafta!”, a declarat Ilie Nastase intr-un video publicat de catre Gabriela Firea, pe Facebook.

Sotia primarului de Voluntari, Florentin Pandele, ar vrea un nou mandat la Primaria Bucurestiului, dar deocamdata sondajele ii sunt defavorabile, principalul favorit al bucurestenilor fiind actualul edil, Nicusor Dan, in vreme ce pe locul al treilea in preferintele bucurestenilor cu drept de vot ar fi Cristian Popescu Piedone.

In replica, Gabriela Firea a scris: „Multumesc, Ilie Nastase! Cuvintele sunt prea putine pentru a descrie recunostinta pe care o am. Este onoranta aprecierea unor mari romani, care au recunostinta intregii tari. Increderea si sustinerea primita ma motiveaza si mai mult. Ma bucur ca putem, IMPREUNA, sa facem echipa pentru Bucuresti – orasul dorit de oameni!”

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: