Ilie Nastase: „Vreau REFERENDUM pentru a scoate cuvantul rusesc ‘Da’ din limba romana. Si sa se puna NUMELE meu unei sali de sport”

sport

Ilie Nastase a declarat, in ziua in care a implinit 70 de ani, ca are sapte dorinte. Printre acestea se numara si un referendum pentru a inlocui cuvantul rusesc ‘da’ cu ‘si’.

Iata care sunt dorintele lui Nastase, preluate de Pro Sport.

1. „In domeniul sportului… am fost la Budapesta, am vazut o sala incredibila. Sa se puna si numele meu unei sali de sport sau unei arene de tenis. Pe noi ne-au dat afara de la Arenele BNR, ungurii i-au dat 16 milioane de dolari domnului Tiriac pentru turneu”

2. „Mi-as dori ca Nadia Comaneci sa aiba o sala care sa-i poarte numele, chiar daca locuieste in America. E mai romanca decat mine Nadia”

3. „Vreau ca unul dintre stadioanele Romaniei sa se numeasca Gheorghe Hagi”

4. „Mi-as dori ca bugetul pentru sport sa fie mai mare ca bugetul pentru sanatate, pentru ca daca faci sport, esti sanatos!”

5. „Mi-as dori un referendum in care noi sa scoatem din limba romana cuvantul rusesc DA si sa-l inlocuim cu SI! Nu stiu ce cauta cuvantul DA in limba romana!”

6. „As vrea un referendum sa se faca o lege contra cersitului. Nu contra oamenilor batrani, ci a minorilor! Nu vedeti un copil in toata lumea cersind! La noi sunt folositi si asta ma deranjeaza foarte tare”

7. „As dori sa aflu exact adevarul despre Revolutia din Romania. Ma zgarie mai mult pe inima decat la cap aceasta problema”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: