Iliescu implineste, joi, 86 de ani. E bine, sanatos, nu-l deranjeaza procurorii. Tu ce ii UREZI?

news

Fostul presedinte Ion Iliescu isi va serba, joi, 3 martie, ziua de nastere alaturi de familie si apropiati. El nu va mai participa la un concert aniversar la Ateneul Roman, asa cum s-a intamplat in anii precedenti.

Fostul presedinte Ion Iliescu implineste, joi, 3 martie, 86 de ani. Pe 4 martie este ziua de nastere a sotiei sale, Nina. Spre deosebire de anii anterori, cand Ion Iliescu participa la un concert aniversar la Ateneul Roman, anul acesta el va petrece alaturi de familie si prieteni, potrivit unor surse din anturajul fostului presedinte, citate de Agerpres.

Anul trecut, presedintele de onoare al PSD a participat la un concert privat, oferit in cinstea sa de catre membrii Clubului de la Bucuresti, prima parte a zilei fiind alaturi de familie. Nici la implinirea varstei de 84 de ani, fostul sef de stat nu a avut program public, nefiind prezent la concertul de muzica clasica organizat in 2 martie pentru sarbatorirea sa, la Ateneul Roman.

In 2013, presedintele de onoare al PSD si-a petrecut ziua de nastere acasa, alaturi de sotia sa, Nina, iar seara a mers la Ateneu, unde s-a lansat o carte despre el. Un alt concert aniversar a fost organizat in 2012, tot la Ateneul Roman, Ion Iliescu fiind felicitat, la finalul evenimentului de catre invitatii sai, cu care a ciocnit o cupa de sampanie.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: