Imagine de iarna din Bucuresti. Oficialii romani au venit cu SPP si zeci de masini la o receptie, ambasadoarea Olandei a sosit cu bicicleta

news

Jurnalistul Mircea Toma relateaza un eveniment relevant pentru modul in care se comporta in continuare oficialii romani. 

El a fost martor la modul in care ambasadoarea Olandei, invitata la o receptie la ambasada Finlandei, s-a luptat sa isi scoata bicicleta printre masinile demnitarilor romani, prezenti la aceeasi manifestare.

„Ieri seara, pe o strada din Bucuresti, o doamna isi dezlega bicicleta care fusese priponita de un stalp. Banal? Hm: bicicleta era inconjurata de hectare de masini parcate, majoritatea oficiale, cu soferii si SPP-istii la indemana. In hotelul invecinat, demnitari de toate culorile, personalitati ale vietii publice autohtone, lume, petreceau cu ocazia zilei nationale a Finlandei. O bicicleta se potrivea in decorul asta ca nuca in perete. Daca mai pui pe ea o ambasadoare, inalta, blonda si hotarata sa imblanzeasca jungla urbana bucuresteana, atunci ai o posibila definitie a Olandei”, a scris Mircea Toma pe Facebook.

Ambasadoarea Olandei in Romania se numeste Stella Ronner-Grubacic.

stella2

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: