„Imaginea lui Dragnea este toxica pentru partid”. Mesajul cu care pucistii din PSD incearca sa-l darame de Dragnea

politica

Principalul mesaj pe care nemultumitii grupati in jurul lui Paul Stanescu, Niculae Badalau si Mihai Tudose il transmit liderilor PSD din tara este ca „Imaginea lui Dragnea este toxica pentru partid”. Ei incearca astfel sa-i convinga sa il dea jos pe Liviu Dragnea din fruntea PSD.

Tabara nemultumitilor din PSD incearca sa-i convinga pe liderii din teritoriu ca Liviu Dragnea trebuie sa faca un pas inapoi, in conditiile in care imaginea sa a devenit toxica pentru partid, propunand ca alternativa o conducere colectiva coagulata in jurului unui om propus sau ales de Dragnea, printre variantele vehiculate fiind Marian Neacsu sau chiar actualul premier, Viorica Dancila, au declarat surse din PSD pentru HotNews.ro.

Codrin Stefanescu a anuntat, vineri, ca intrunirea Comitetului Executiv al PSD, unde se vor regla tensiunile dintre taberele PSD, ar putea avea loc peste doua saptamani.

”Cel mai probabil peste doua saptamani va fi convocata sedinta CEx, undeva la sfarsitul lunii. Doamna Dancila ne-a spus ieri la partid ca are nevoie de 10 zile sa finalizeze analiza privind activitatea ministrilor. Dupa ce dansa va termina, va fi sedinta CEx”, a declarat Codrin Stefanescu.

Mai mult despre: , , , ,


loading...

Comentarii: