Imaginea zilei: Daea plange in Parlament ca nu mai e ministru. Ciolacu il consoleaza

politica

Noul premier Marcel Ciolacu a fost surprins in Parlament, inainte de de votul privind investirea noului guvern, in timp ce il imbratisa si consola pe Petre Daea. Daea nu mai face parte din noul guvern condus de seful PSD.

Petre Daea, ministru al Agriculturii in Guvernul Ciuca, a fost eliminat din executiv de noul premier, seful PSD Marcel Ciolacu. Noul ministru al Agriculturii este Florin Barbu, fost inspector, sef de serviciu si director in Primaria Slatina, actual deputat PSD.

Daea a fost fotografiat, joi, in Parlament in timp ce era consolat de Ciolacu, noul prim-ministru.

Citeste si: PSD s-a saturat de „maimutarelile” lui Daea: „Nu intelege si nici nu poate sa inteleaga agricultura moderna”

In octombrie, anul trecut, Ciolacu sustinea la Craiova ca Petre Daea ar fi bun de candidat al partidului pentru Presedintia Romaniei.

„Sa stiti ca si domnul ministru Daea care este langa mine nu este de neglijat ca si candidat pentru Presedintele Romaniei”, a spus Marcel Ciolacu, intrebat dupa conferinta de alegeri a Organizatiei Judetene PSD Dolj, cand va desemna PSD candidatul la alegerile prezidentiale, in contextul in care ar fi interesati de o candidatura Mircea Geoana si Alexandru Rafila.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: