Imaginea zilei. Victor Ponta s-a prezentat la POLITIE: „Voi spune tot. Veti fi foarte uimiti”

politica

Fostul premier Victor Ponta s-a prezentat vineri la Sectia 6 de Politie, aceasta fiind una dintre obligatiile impuse de masura controlului judiciar, informeaza Agerpres

Vineri dimineata, in jurul orei 9,00, Ponta s-a prezentat la Instanta suprema, unde este programat sa se judece procesul in care el cere ridicarea controlului judiciar.

In sala de judecata, avocatul sau i-a solicitat judecatorului o pauza pentru a putea studia dosarul de urmarire penala intocmit de procurorii DNA. Magistratul a fost de acord, iar sedinta de judecata a fost amanata pentru ora 13,00.

Dupa cateva minute petrecute in arhiva Sectiei penale, Ponta s-a deplasat la Politie. El a revenit, in jurul orei 12,00, la Instanta suprema.

„Voi da o declaratie in fata judecatorilor, astfel incat ceea ce le spun sa va pot spune si dumneavoastra”, a spus Ponta la intoarcerea la Inalta Curte.

Intrebat de jurnalisti ce ar avea de spus, Ponta a replicat: „Tot! Veti fi foarte uimiti”.

Fostul premier a contestat masura controlului judiciar impusa impotriva lui in dosarul in care a fost pus sub acuzare de procurorii DNA Ploiesti.

Victor Ponta este urmarit penal de procurorii DNA Ploiesti intr-un nou dosar, in care este acuzat de folosire a influentei ori autoritatii in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite si complicitate la infractiunea de spalare de bani.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: