Imagini cu Dancila fugind si din Targu-Mures: „Hotii, hotii!”. Peste o suta de protestatari au asteptat-o ore in sir – Video

politica

Viorica Dancila a fost nevoita sa plece in mare viteza, joi, dupa de a vizitat Spitalul Judetean din Targu-Mures. Peste o suta de protestatari au scandat „Hotii, hotii” si „PSD, ciuma rosie!”. 

Protestatarii au asteptat-o pe Dancila cateva ore, premierul preferand sa intre in spital pe o usa din spate.

Protestatarii au asteptat-o pe Viorica Dancila pe scarile de la intrarea in Spitalul Judetean din Targu Mures, cu coroane funerare si cu pancarte pe care au scris „Unde sunt spitalele regionale?”, „Viorico, Muresul nu te vrea”, „PSD= cancerul sistemului de sanatate” sau „Jos coruptia”.

Mai multi jandarmi, adusi in zona, le-au solicitat manifestantilor sa paraseasca treptele unitatii medicale, invocand „caracterul ilegal” al protestului. „Aparam tara si democratia”, a replicat o femeie unui jandarm care incerca sa elibereze zona.

De asemenea, un tanar in varsta de 17 ani a fost amenintat chiar de seful Jandarmeriei Mures va va fi amendat, fiind acuzat ca a pus la cale manifestarea de protest.

Citeste si: Un protestatar de 17 ani ii tine piept sefului Jandarmeriei Mures: „Nu cedez, PSD este vinovat pentru starea in care se afla acum Romania” – Video

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: