Imagini cu puternic impact emotional: momentele in care teroristii Hamas ucid civili intr-o statie de autobuz din Ierusalim si apoi sunt lichidati de politie

externe

atentat, ierusalim, hamas, statie de autobuz, teroristi

Trei persoane au fost ucise si alte cinci au fost ranite intr-un atac armat la intrarea in Ierusalim joi dimineata, potrivit serviciilor de urgenta.

Potrivit cotidianului The Jerusalem Post, o femeie de 24 de ani, un barbat de 73 de ani si o femeie de 60 de ani au fost ucisi in atac, in timp ce alte trei persoane au fost grav ranite, iar alte doua au fost in stare usoara pana la moderata.

Barbatul ucis in atac a fost numit rabinul Elimelech Wasserman, care a fost judecator rabinic la tribunalul rabinic din Ashdod, potrivit ministrului Serviciilor Religioase, Michael Malchieli.

Potrivit politiei, doi teroristi din estul Ierusalimului, care purtau un M16 si un pistol, au ajuns joi dimineata la intersectia Givat Shaul, in apropiere de intrarea in Ierusalim, si au inceput sa traga asupra civililor aflati intr-o statie de autobuz din apropiere.

Cei doi teroristi au fost impuscati si ucisi de fortele de securitate si de un civil care se afla la fata locului, inclusiv de un soldat al IDF care se intorcea la baza dupa ce se afla intr-o pauza de la serviciul din Gaza.

https://twitter.com/i/status/1730121964189106445

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: