Imagini cutremuratoare – EXPLOZII pe aeroportul din Bruxelles, sunt numeroase victime

news

Doua explozii s-au produs marti dimineata la aeroportul international Zaventem din Bruxelles, care a fost inchis, potrivit presei belgiene. Cel putin 13 oameni au fost ucisi, iar alti 35 sunt ucisi, anunta RTBF.

Inainte de deflagratii s-au auzit strigate in araba si focuri de arma. Media belgiene au relatat ca legaturile feroviare cu aeroportul Zaventem au fost suspendate. Ulterior a avut loc alte explozii, in mai cel putin trei statii de metrou. Inca 10 oamni au fost ucisi in statia de metrou Maelbeek, aflata la 500 de metri de institutiile europene.

Citeste si: TEROAREA continua la Bruxelles. Inca o EXPLOZIE, intr-o statie de metrou

Cauza deflagratiilor, care potrivit administratiei aeroportului au avut loc in jurul orei locale 08:00 (07:00 GMT), nu este clara deocamdata. Martorii au declarat ca au „simtit ” undele de soc provocate de explozii si cred ca deflagratiile au avut loc la check-inul pentru cursa American Airlines, la ora locala 8.00 dimineata( 9.00- ora Romaniei).

Potrivit AFP, o prima explozie a fost auzita in zona de plecari a aeroportului, urmata la scurt timp de a doua deflagratie. Numeroase persoane au fost vazute cand paraseau aeroportul abandonandu-si bagajele.

Citeste si: Atentate la Bruxelles. Vezi momentul primei EXPLOZII de pe aeroport – VIDEO

brux brux2

Corespondentul canalului de televiziune Sky News, Alex Rossi, aflat la aeroportul Zaventem, a declarat ca a auzit ‘doua explozii foarte, foarte puternice’.

”Am simtit cladirea miscandu-se. Erau praf si fum peste tot”, a spus el.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: