Imagini de la Kassel, unde sute de REFUGIATI s-au batut intre ei – Vezi VIDEO cu violentele

externe

Paisprezece persoane au fost ranite duminica, in urma unor ciocniri intre refugiati, intr-o tabara de langa orasul german Kassel, relateaza agentia germana DPA, citata de AFP in pagina electronica. 14 refugiati au fost raniti. De asemenea, trei politisti au ajusn la spital.

Ciocnirile au izbucnit la periferia orasului, intr-o tabara de corturi in care se afla aproximativ 1.500 de migranti provenind din aproximativ 20 de tari, si au durat „mai multe ore”, a anuntat politia, citata de DPA. 300 de refugiati s-au batut cu alti 70, in urma unui conflict declansat in legatura cu pachetele de mancare. La fata locului au fost trimisi peste 50 de politisti.

Centrul a fost creat initial pentru a gazdui 1.000 de persoane. Unii dintre cei 1.500 de refugiati aflati acolo in prezent sunt multumiti ca se afla departe de razboi, insa altii si-au exprimat frustrarea si indoiala ca vor primi azil, potrivit postului.

Germania asteapta pana la un milion de migranti sa soseasca pe teritoriul sau pana la sfarsitul anului.

„Capacitatea noastra de absorbtie este limitata, chiar daca nu s-a decis inca pana unde merg aceste limite”, a avertizat duminica presedintele german Joachim Gauck.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: