Imagini de necrezut. Iata ce a aparut deasupra unui oras din India – Galerie FOTO

life

Un obiect zburator urias a fost vazut zilele trecute pe cerul orasului Manipur, din India. Imaginile au alimentat temerile unei potentiale invazii extraterestre.

„Nava spatiala” care a fost observata printre nori era asemanatoare celei din celebrul film Star Trek. Ciudata aparitie a fost imortalizata de mai multi martori, iar imaginile s-au raspandit rapid, iscand o adevarata frenezie in randul celor convinsi ca extraterestrii sunt gata sa cucereasca Pamantul.

ozn2

Expertii in fotografie au exclus orice modificare in Photoshop, cu atat mai mult cu cat un curcubeu este vizibil in dreptul sau.

ozn3

Asa-zisul OZN se inscrie intr-o serie de aparitii la fel de ciudate care au avut loc pe continent in ultima perioada.

ozn nori

In zona Woodstock, Canada, au fost surprinse mai multe imagini ale unei formatiuni noroase ciudate. Fotografiile arata cum norii s-au dispersat lasand cerul liber pe o portiune perfect rotunda.

ozn oras

Zilele trecute, un „oras plutitor” a aparut pe cer, in China. Sute de persoane au publicat fotografii pe retelele de socializare si au scris ca vad un oras care pluteste pe cer. Desigur, a fost vorba despre o iluzie optica, insa imaginile surprinse sunt intr-adevar spectaculoase.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: