IMAGINI din AVIONUL MORTII, filmate cu telefonul. „Se poate auzi cum striga ‘Dumnezeule!'”

news

Doua publicatii importante din Franta si Germania scriu ca la locul prabusirii avionului Germanwings a fost gasit un telefon mobil ce contine imagini filmate cu putin timp inainte de tragedie.

Publicatiile Bild si Paris Match citeaza o sursa apropiata anchetei,  spunand ca imaginile sunt in ceata si nu se vad figurile pasagerilor. In schimb se aud tipete. Descrierea oferita de Paris Match este dramatica.

„Scena este atat de haotica incat este greu sa identifici oamenii, insa tipetele pasagerilor arata ca acestia stiau cu siguranta ce urmeaza sa li se intample. Se poate auzi cum pasagerii tipa ‘Dumnezeule!’ in mai multe limbi. De trei ori se aud zgomote metalice, probabil e pilotul care incearca sa deschida usa cabinei cu un obiect dur. Spre final, dupa zgaltaituri puternice, tipetele se intensifica. Dupa care nimic„, scrie Paris Match.

Cu toate acestea, autoritatile din Franta au negat vehement existenta unei asemenea inregistrari. „Filmarea publicata de Paris March este falsa. Este un trucaj. Nu exista un asemenea video”, a declarat un purtator de cuvat al politiei franceze pentru NBC News.

Un expert in telefoane mobile a declarat pentru Bild ca este posibil ca astfel de imagini sa supravietuiasca dezastrului. „Este putin probabil ca un telefon mobil sa ramana intreg dupa un asemenea impact. Insa, cardul de memorie este foarte rezistent. Chiar daca telefonul se sparge in mii de bucati, cardul ramane intact”, a declarat Dirk Lorenz.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: