Imagini din Evul Mediu: baronul Florentin Pandele si baroneasa Firea, in fruntea miilor de pelerini dusi la moaste pe banii primariei. Au defilat cu copilul in brate

news

Gabriela Firea a postat mai multe imagini, pe pagina ei de Facebook, cu miile de pelerini stransi in fata „catedralei” din Voluntari pentru a fi trimisi cu autocarele la moastele Sfintei Parascheva. Firea si Pandele ai defilat prin fata pelerinilor cu unul dintre copiii lor in brate. Pandele a simtit si nevoia de a sustine un discurs.

„Azi e zi de mare sarbatoare crestin-ortodoxa : Ziua Sfintei Preacuvioasei Maici Parascheva, ocrotitoarea familiilor. Ne bucuram ca si anul acesta Sfanta ne-a ajutat ca cel mai mare grup de pelerini sa plece spre Iasi din orasul Voluntari, jud Ilfov. Lor li s-au alaturat intru rugaciune credinciosi din Bucuresti, Pantelimon, Petrachioaia, Stefanesti si alte localitati ilfovene”, informeaza Firea.

pandele pandele2 pandele3 pandele4

Peste 6.000 de pelerini din localitatea Voluntari au ajuns marti la Iasi, la moastele Sfintei Parascheva. Primaria condusa de Florentin Pandele le-a pus la dispozitie 150 de autocare.

Pelerinii au tinut sa le adreseze multumiri fierbinti lui Pandale si Gabrielei Firea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: