Imagini extraordinare. Cine este ciobanul care s-a fotografiat alaturi de presedintele Klaus Iohannis

news

Presedintele Iohannis, aflat intr-o excursie in Parang, s-a fotografiat duminica alturi de un cioban din partea locului, Filimon Vreja. Imaginea a fost postata de cioban pe pagina sa de Facebook si a devenit imediat virala.

Filimon Vreja nu este doar un cioban autentic, dar si un foarte activ utilizator de Facebook. Imaginile pe care le posteaza des pe reteaua de socializare arata un om muncitor, apropiat de natura si dedicat pastrarii traditiilor. De altfel, Vreja a fost rasplatit de Consiliul Local din Petrosani pentru ca duce mai departe traditiile momarlanilor, scria Cronica Vaii Jiului in 2013. Momarlanii sunt cei mai vechi locuitori ai Vaii Jiului, fiind  considerati adevaratii urmasi ai dacilor. Iata cateva imagini extraordinare din viata lui Vreja:

cioban
cioban11 cioban2
cioban3 cioban4
cioban5 cioban6
cioban7 cioban8 cioban9 cioban10

Presedintele Klaus Iohannis si sotia acestuia, Carmen Iohannis, s-au aflat duminica intr-o vizita privata in statiunea Parang, din Valea Jiului, cei doi deplasandu-se pe un traseu de creasta spre varful Parangul Mare (2.519 m), dupa care s-au oprit la o cabana din zona.

Vizita presedintelui a fost apreciata de salvamontisti ca una normala, neprotocolara, Klaus Iohannis fiind cunoscut ca un iubitor al muntelui.

„A fost o vizita privata, neprotocolara. Presedintele a socializat cu oamenii din zona si a parcurs un traseu de creasta pe varful Parangul Mare”, a declarat, pentru Agerpres, seful Salvamont Hunedoara, Ovidiu Bodean.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: