Imagini hazlii din Teleorman. Stalp in mijlocul salii de sport proaspat modernizata, n-a cedat nici in fata inginerului Liviu Dragnea – Video

news

Liviu Dragnea s-a aflat la inceputul acestei saptamani in Teleorman, unde a participat la inaugurarea Salii Sporturilor din municipiul Alexandria, in prezenta a 1.500 de sportivi si cetateni.

Lucrarile de modernizare au costat peste 20 de milioane de lei. Dragnea a tinut sa fie prezent, alaturi de vicepremierul Sevil Shhaideh. Insa noua sala le-a dat batai de cap autoritatilor.Un stalp a ramas de neclintit in mijlocul salii. Chemata in ajutor, nici echipa de handbal a orasului nu a reusit sa il mute.

Vezi imaginile de la min. 4.40:

„Am inteles ca atunci cand au pus fileul astazi de dimineata au tensionat foarte mult firul de metal care tine fileul si acolo s-a intepenit putin”, a tinut sa explice ulterior Liviu Dragnea.

Noua Sala Polivalenta va avea 1.350 de locuri pentru public, 100 de locuri VIP, 50 de locuri pentru presa, o suprafata totala de joc de 44 m x 24 m, trei sali suplimentare pentru antrenament si un corp administrativ, sistem de nocturna, sistem de sonorizare si afisaj, sistem de climatizare.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: