Imagini incredibile: IMIGRANTII arunca apa si mancarea primite, apoi se PLANG de conditii

news

Imigrantii refuza sa coboare din trenuri pentru a merge in taberele pentru refugiati din Ungaria si se pland presei internationale ca sunt tinuti fara apa si mancare. Insa imagini difuzate de politistii ungari arata ca imigrantii au aruncat alimentele primite.

Aceasta situatie are loc la Bicske, in Ungaria. Trenurile cu imigranti care au plecat de din Budapesta au fost oprite in aceasta localitate, iar imigrantii au fost poftiti sa mearga intr-o tabara din apropiere. Insa acestia au refuzat, sustinand ca doresc sa ajunga in Germania, si s-au blocat in trenuri.

Ulterior au inceput sa se planga presei internationale de conditiile in care sunt tinuti. „Situatia este atat de rea. Avem atat de multi oameni bolnavi in tren. Sunt femei gravide, nu avem mancare, nu avem apa”, a declarat Adnan Shanan, in varsta de 35 de ani, din Siria, citata de breakingnews.ie.

„Nu mai vrem sa stam aici nicio zi. Trebuie sa ajungem la Munchen, oriunde altundeva, nu mai putem sta aici”, a adaugat femeia.

Insa imigini difuzate de autoritatile ungare arata o cu totul alta situatie. Imigrantii au aruncata baxurile cu apa care le erau aduse si au refuzat sfidator mancarea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: