Imagini in PREMIERA din tunelul in care se afla TRENUL plin cu aur al nazistilor – Galerie FOTO

life

De la sfarsitul lui august, de cand autoritatile poloneze au confirmat existenta unui tren nazist blindat care ar putea fi umplut cu aur, curiosii si vanatorii de comori ar da orice sa se convinga ca acesta exista intr-adevar. Cativa jurnalisti de la Sky News, mai norocosi, au primit acces in tunel. Iar imaginile surprinse sunt foarte interesante.

Misteriosul tren s-ar afla in apropierea Castelului Furstenstein, in sud-vestul Poloniei, in zona orasului Walbrzych, acolo unde exista si o retea de tuneluri construite de nazisti acum peste sapte decenii.

tren 2

Cativa jurnalisti au primi permisiunea de a vizita cateva dintre tuneluri. N-au descoperit insa mare lucru, intrucat autoritatile au avut grija sa ii ghideze oriunde altundeva numai pe urmele trenului cu aur nu.

tren 3

Cu toate acestea, reporterii si fotoreporterii au avut ocazia sa se plimbe prin tunelurile pana acum inchise. Tunelurile arata insa bine, in sensul ca au fost atent conservate. Aceste pasaje subterane au fost sapate de detinuti si au functionat ca buncare ale armatei naziste.

tren 4

Anuntul despre reperarea trenului cu aur a creat isterie printre cautatorii de comori care au si inceput sa sape in zona caii ferate din nordul orasului Walbrzych, sperand ca vor ajunge la tunel. Desi au fost avertizati ca trenul ar putea fi minat, acestia nu au putut fi inalturati din zona.

tren

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: