politica

Imagini incredibile. Un PSD-ist s-a trantit pe jos si a pretins ca a fost lovit in cap de un liberal

Incident electoral violent la Focsani. Reprezentantul PSD in BEC Focsani s-a trantit pe jos, in urma unui conflict verbal cu un reprezentant al PNL, si a sustinut apoi ca a fost lovit in cap.

Reprezentantul PNL, Cristi Irimia, a dorit sa verifice listele cu semnaturi depuse la BEC Focsani. Reprezentantul PSD, Bogdan Emilian Matisan, a reactionat violent si l-a lovit pe Irimia. Apoi, Matesan s-a trantit la pamant si a sustinut ca  a fost lovit in cap.

„Incidente regretabile, din pacate, astazi la BEC Focsani. Am fost lipsit de libertate in mod nelegal de catre reprezentantul PSD in BEC, Bogdan Emilian Matisan, care m-a si lovit in timp ce-l filmam. Precizez ca am mana stanga in ghips de mai mult timp si cu mana dreapta filmam in momentul in care Matisan sustine, in mod mincinos, ca eu l-am agresat! Totul s-a intamplat dupa ce am gasit mari nereguli in lista sustinatorilor candidatului PSD la Primarie, Cristi Misaila!”, a anuntat Irimia.

„Te-ai impins in mine si apoi ai jucat teatru”, ii spune Irimia lui Matisan in timp ce acesta se tine cu mana de cap.

In imaginile surprinse de o camera de supraveghere se vede limpede cum PSD-istul se tranteste singur pe jos, tragandu-l dupa el pe Irimia. Ulterior, Matisan a sustinut ca a fost lovit la cap.

„Matisan a fost deranjat de semnaturile in neregula descoperite de Cristi Irimia in momentul consultarii listei semnaturilor pentru sustinerea lui Misaila si in urma unor telefoane si presiuni a reusit sa o determine pe judecatoarea Loredana Arhip sa nu ii mai permita reprezentantului nostru consultarea integrala a listelor de sustinatori ai candidatilor PSD. Initial, reprezentantul PNL primise acordul pentru consultarea listelor, chiar din partea judecatoarei Arhip, PNL Vrancea fiind operator de date cu caracter personal”, se arata intr-un comunicat al PNL Vrancea.

Matisan este directorul economic al CUP SA Focsani, fost consilier local din partea PSD.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Recensamantul din Kosovo, prelungit cu o saptamana

Guvernul kosovar a decis in ultimul moment sa prelungeasca durata recensamantului in curs, primul din…

13 ore ago

Vaticanul inaspreste procedurile cu privire la presupusele „evenimente supranaturale”

Vaticanul a inasprit vineri procedurile de evaluare a evenimentelor supranaturale raportate, cum ar fi Madonele…

13 ore ago

Barbatul care l-a atacat cu ciocanul pe sotul lui Nancy Pelosi, fostul presedinte al Camerei Reprezentantilor din SUA, a primit 30 de ani de inchisoare

Barbatul care a patruns in casa fostului presedinte al Camerei Reprezentantilor din SUA, Nancy Pelosi,…

13 ore ago

New York City a spus ca nimeni nu a fost ranit la arestarile Columbia; dosarele medicale ale studentilor spun altceva

Dupa arestarea studentilor protestatari pro-palestini care ocupau o cladire a Universitatii Columbia luna trecuta, primarul…

13 ore ago

Serbia: Un tren de calatori a intrat intr-un marfar oprit intr-un tunel. Noua oameni au fost raniti

Noua persoane au ajuns la spital, vineri, dupa ce un tren de calatori s-a ciocnit…

13 ore ago