Imagini ireale, Dancila rade in timp ce este umilita de Dragnea in fata jurnalistilor. Seful PSD a impiedicat violent premierul Romaniei sa raspunda la o intrebare – Video

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu a lasat-o, miercuri, pe premierul Dancila sa raspunda la o intrebare privind „teme politice”. El s-a rastit la jurnalisti,  sustinand ca Dancila „se ocupa de Guvern”.

Reporter: Doamna premier, colega dvs. de partid, Doina Fedorovici, spunea ca seful statului si-a depasit atributiile prin acuzele pe care le-a lansat la adresa dvs. Credeti ca s-ar impune o suspendare? Doina Fedorovici spunea ca…

Liviu Dragnea: Astea sunt intrebari pe care mi le puneati mie de obicei. De ce nu mi le puneti mie?

Reporter: Acum este doamna premier aici.

Liviu Dragnea: Doamna premier se ocupa de Guvern totusi, nu…

Viorica Dancila: La acest lucru, raspunsul vi-l poate da presedintele partidului. Asa cum s-a spus, eu ma ocup de Guvern, nu de o decizie politica.

Viorica Dancila a fost aleasa, la ultimul congres al PSD, drept vicepresedinte executiv al partidului, prin urmare este in masura sa comenteze subiecte cu caracter „politic”.

Dupa ce a mai raspuns unei intrebari din partea jurnalistilor, Dragnea a incheiat declaratiile de presa spunand: „Am o rugamite la dvs, imi cer scuze. Doamna prim-ministru conduce Guvernul si are sedinta de Guvern. Va rog sa-i permiteti sa mearga la sedinta de Guvern”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: