Imagini ireale din fata ICCJ, Dragnea a fost la un pas sa dea cu pumnul chiar intr-un sustinator. Interlopii PSD au agresat jurnalisti

politica

Imagini ireale inregistrate de jurnalistii Pro TV. La intrarea in curtea ICCJ, abia scapat din multimea care il astepta pe strada, Liviu Dragnea a fost la un pas sa-l loveasca pe un barbat care a tasnit in fata sa. Acesta era de fapt unul dintre sustinatorii sai.

Sute de oameni, in mare parte membri ai PSD, l-au asteptat pe Dragnea in fata ICCJ. In huiduielile prostestatarilor, Dragnea a reusit sa intre in curtea ICCJ fiind protejat de un grup de interlopi care i-au impins violent pe jurnalisti. Odata intrat in curte, un barbat a tasnit in fata sa. Dragnea a strans pumnul, gata sa loveasca, insa barbatul era de fapt un sustinator venit sa il protejeze.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a prezentat, luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a fi audiat in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, in care a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de instigare la abuz in serviciu.

Cand Dragnea a ajuns la Inalta Curte, oamenii au inceput sa se imbranceasca. Doi barbati, sustinatori ai PSD, au fost ridicati de jandarmi in urma busculadei si dusi in cladirea instantei.

La Instanta suprema au venit de dimineata protestatari care striga impotriva lui Dragnea, dar si multi sustinatori ai liderului PSD. Video de la minutul 28.00, momentul in care interlopii PSD ii agreseaza pe jurnalisti:

Individul care a gresat jurnalistii i-a amenintat anterior, cu gesturi de interlop, pe protestatari.

Mai mult despre:

Comentarii: