Imagini istorice: strangere de mana intre Klaus Iohannis si Donald Trump la Casa Alba

news

Exact la ora 21.00, asa cum era prevazut in program, Klaus Iohannis a sosit la Casa Alba, unde a fost intampinat de Donald Trump.

Presedintele i-a strans mana si l-a poftit sa priveasca impreuna spre cameramani. „Va multumesc mult. Sunteti aliatii notri. Sunteti o tara grozava. Onoarea este de partea mea!”, i-a spus Trump lui Iohannis. Imediat in urma lui Iohannis a aparut George Maior, ambasadorul Romaniei la Washington.

klaus

klaus2gic dintre Romania si Statele Unite.

“Intrevederea celor doi inalti oficiali va fi un excelent prilej pentru a discuta perspectivele de aprofundare si extindere a Parteneriatului Strategic dintre Romania si Statele Unite, pe toate palierele relevante, inclusiv in contextul in care in acest an se implinesc 20 de ani de la lansarea acestuia. Astfel, Presedintele Klaus Iohannis va aborda prioritatile de actiune in cadrul relatiei bilaterale si va reconfirma angajamentul ferm al tarii noastre de a ramane un aliat predictibil, stabil si de incredere al Statelor Unite”, se precizeaza intr-un comunicat de presa Administratia Prezidentiala.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: