Imagini sinistre din Ungaria. Pe fondul protestelor, politisti echipati de lupta legitimeaza tinerii dintr-un bar – Video

externe

Pe fondul amplificarii protestelor antiguvernamentale de la Budapesta, Politia a trecut la masuri de intimidare. Imagini care au devenit virale in Ungaria arata cum politisti echipati de lupta legitimeaza tinerii aflati intr-un bar.

Imaginile au fost transmise live, miercuri noapte, dintr-un bar din Budapesta de catre atlatszo.hu.

Cel putin 4 persoane au fost ranite, miercuri seara, iar politia a folosit gaze lacrimogene impotriva protestatarilor din Piata Kossuth, aflata in fata cladirii Parlamentului. Manifestantii nu au plecat insa, in ciuda interventiei fortelor de ordine. Unii au incercat, fara succes, sa forteze intrarea in sediul legislativului, potrivit index.hu.

Oamenii au scandat “Tradatorii” si “Plecati acasa, rusilor!”. Protestatarii au plecat dupa miezul noptii din Piata Kossuth.

Parlamentul ungar a aprobat un set de legi controversate: una dintre ele mareste numarul de ore in plus pe care il pot cere angajatorii si a fost supranumita „legea sclaviei”, iar cealalta lege permite infiintarea unor noi tribunale in care ministrul Justitiei are o putere sporita.

Mai mult despre: ,


Comentarii: