Imagini socante. Interlopii lui Pandele-Firea au atacat echipa lui Vlad Voiculescu in Voluntari. A fost nevoie de prezenta mascatilor

politica

O echipa de voluntari USR PLUS, condusa de Vlad Voiculescu, a fost atacata joi de zeci de indivizi in timp ce incerca sa distribuie pliante cu candidatii USR PLUS in Voluntari. Indivizii, multi purtand ca masca imaginea unui caine, au huiduit si au aruncat cu apa impotriva tinerilor din USR PLUS.

Un grup organizat de indivizi, extrem de agresivi, a huiduit si a amenintat cu bataia grupul voluntarilor USR PLUS in Voluntari. Voluntari este condus de Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea.

Indivizii lui Pandele au scandat „Hotii, hotii”, unii dintre ei avand pancarte pe care era scris „Caracatita lui Caine”. Agresorii faceau aluzie la inregistrarea cu Nicusor Dan, care a fost facuta publica de Dana Budeanu, prietena Gabrielei Firea.

Oamenii lui Pandele au strigat si „Securistilor!”. „Media de varsta alor nostri era de un an si ceva la Revolutie”, a comentat amar Vlad Voiculescu.

„Sunt oameni care suna si intreaba ce sa mai strige”, a mai constatat Vlad Voiculescu.

A fost nevoie de interventia Politiei Nationale si a mascatilor pentru ca indivizii lui Pandele sa fie tinuti la distanta de grupul USR-PLUS. „Daca nu era Politia, luam bataie”, a constatat Vlad Voiculescu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: