Imagini SOCANTE. Olandezi atacati cu CUTITE intr-o tabara de imigranti din Franta. Sustinatorii refugiatilor le cer sa STEARGA imaginile – VIDEO

externe

Imagini socante au fost date publicitatii de doi jurnalisti din Olanda. Acestia au fost atacati cu cutite in momentul in care filmau pentru un documentar despre tabara de imigranti de la Calais (Franta).

Fotograful Teun Voeten si jurnalista video Maaike Engels au fost atacati de mai multi imigranti, care aveau cutite si spray-uri cu piper. Ei au reusit cu greu sa scape, fiind salvati de alti refugiati, mentioneaza Express. Imaginile sunt graitoare:

Voeten este un fotograf apreciat, el a colaborat cu publicatii celebre precum Vanity Fair, New York Times Magazine, National Geographic, Newsweek si Time. Maaike Engels a postat inregistrarea pe Facebook, spunand ca a fost la un pas de a fi „jefuita”.

image1-copy-2

Reactiile au fost insa surprinzatoare. Reprezentanti ai unor organizatii de ajutorare a imigrantilor i-au cerut sa stearga imaginile, pentru ca ar putea fi folosite „iresponsabil”.

image1-copy-3 image1-copy4

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: