Imagini teribile. RUSIA a bombardat camioane cu petrol ISIS care mergeau spre Turcia – VIDEO

externe

Bombardamentul a avut loc doar la cateva zile dupa ce Vladimir Putin a declarat ca detine dovezi despre faptul ca Turcia cumpara petrol de la gruparea terorista, relateaza Mirror.

Au aparut imagini dramatice care arata momentul in care un convoi de camioane cu petrol ISIS izbucneste in flacari in urma unui bombardament rusesc. Camioanele, despre care mass media din Rusia sustin ca s-ar fi indreptat catre Turcia, au fost distruse la doar cateva zile de la declaratia facuta de Vladimir Putin ca ar avea dovezi ce demonstreaza comertul cu petrol dintre Turcia si gruparea terorista.

Filmarea surprinde momentul in care dintr-unul din camioanele care se presupune ca ar fi transportat petrol ISIS incepe sa iasa un fum negru si gros. Se poate vedea cum oamenii incearca din rasputeri sa tina flacarile sub control. Bombardamentul a fost executat la granita de nord a provinciei Aleppo.

Ministrul rus al apararii a declarat miercuri ca ar detine dovezi cum ca presedintele Turciei, Tayyip Erdogan, si familia sa sunt implicati in trafic ilegal cu petrol provenit din regiuni ale Siriei si Irak-ului aflate sub controlul organizatiei teroriste Stat Islamic.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: