Imagini uluitoare cu femeia KAMIKAZE: „Era innebunita dupa petreceri, avea o multime de iubiti”

externe

Prietenii femeii care s-a aruncat in aer la Paris fac dezvaluiri uimitoare. Hasna Ait Boulahcen era innebunita dupa petreceri, avea o multime de barbati ca prieteni si nu a aratat niciodata vreun interes pentru religie.

In varsta de 26 de ani, Hasna s-a aruncat in aer in timpul raidului politistilor pentru capturarea celui care a pus la cale atentatele de la Paris. Acum, rudele si prietenii povestesc ca niciodata nu au vazut-o pe fata interesata de religie si ca avea cu totul alte preocupari, mult mai lumesti.

Fratele Hasnei, Youssouf Ait Boulahcen, a declarat pentru Daily Mail ca ea nu a aratat nici cel mai mic interes pentru religie, nici macar nu a citit Coranul, si ca a inceput sa poarte valul islamic abia in urma cu o luna. De altfel, Hasna s-a pozat intr-o cada de baie, lasand vederii chiar si parti intime.

jihadista

„Ea traia in lumea ei, nu vea icio treaba cu religia. Era tot timpul cu telefonul in mana, conectata la Facebook sau WhatsApp”, a spus fratele jihadistei.

jihadista2

Un alt prieten al Hasnei, stabilit in Germania, a descris-o pe aceasta ca „innebunita dupa petreceri”. „Mergea des in cluburi, unde consuma alcool si fuma. Iesea cu o multime de barbati. Avea o reputatie proasta. Avea o multime de iubiti, dar nimic serios”, a povestit Amin Abou.

hasna

Un alt prieten, Mattius Jacques, este si el foarte uimit: „Era normala, purta haine occidentale, n-am vazut-o niciodata cu hijab. Nu mergea la moschee. Nu a vorbit niciodata despre stiri sau Palestina sau ceva de genul asta. Nu era deloc religioasa, era ca noi, ii placea distractia”.

Nascuta in august 1989, la periferia Parisului, Hasna Ait Boulahcen a avut o copilarie grea si a stat la orfelinat intre varsta de 8 si 15 ani. ‘La inceput a mers bine. Era o fata ca oricare alta, dar nu a aratat niciodata un gest de tandrete’, marturiseste sub rezerva anonimatului mama sa adoptiva.

Cu timpul insa lucrurile au inceput sa degradeze, spune ea, amintindu-si ca la 11 septembrie 2001 fiica sa a aplaudat in fata televizorului. Cand a implinit 15 ani, a fugit de-acasa. Femeia spune ca atunci cand fiica sa adoptiva a plecat si-a spus in gand ca ‘ea este pierduta’. A plans cand i-a vazut fotografia la televizor.

Citeste si: VIDEO. Inregistrarea momentului in care femeia KAMIKAZE se arunca in aer

In ultimele sale clipe, inainte de a-si declansa vesta exploziva, Hasna a strigat catre politisti „ajutati-ma, ajutati-ma” si „nu sunt prietena lui”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: