Imagini uluitoare. O RACHETA trece la cativa centimetri de un luptator ISIS – VIDEO

news

Un videoclip lansat cel mai probabil de catre echipa de propaganda a ISIS arata mai multi jihadisti implicati intr-o batalie apriga in mijlocul strazii. In imagini se vede clar cum unul dintre luptatorii ISIS a fost doar cativa centimetri de la moarte atunci un proiectil lansat dintr-un aruncator de grenade l-a ratat la mustata.

Imaginile sunt filmate noaptea si arata mai multi luptatori folosind arme intr-o batalie cu un inamic neidentificat. La un moment dat, doi militanti pot fi vazuti traversand o strada pentru a se adaposti.

ISIS-Rocket 1

In urmatoarele momente, pe alee se poate vedea cum se apropie cu viteza o lumina intensa, care trece la un pas de unul dintre luptatori si apoi explodeaza in momentul in care se loveste de un zid, creand un zgomot puternic.

ISIS-Rocket2

Montajul video ar vrea sa demonstreze faptul ca luptatorii ISIS au inregistrat progrese considerabile in apropierea provinciei siriene Alep si ameninta fortele rebele.

ISIS-Rocket 3

Militantii islamisti au lansat luna trecuta o ofensiva in nordul provinciei Alep, intr-o zona in care Statele Unite si Turcia planuiesc sa deschida un nou front impotriva miscarii.

Ministrul Apararii din Franta, Jean-Yves Le Drian, a declarat pentru postul de radio France Inter ca unul dintre motivele pentru care Parisul a decis sa ia parte la aeriene din Siria in urmatoarele saptamani a fost determinat de extinderea rapida a organizatiei Stat Islamic.

„Lucrurile s-au schimbat drastic. In ultimele lui, ISIS si-a extins considerabil prezenta pe teritoriul sirian”, a spus Le Drian, citat de metro.co.uk.

Vointa afisata a ISIS de „a rupe axa Damasc-Homs ar pune in dificultate foarte mare Libanul” daca ar reusi, a mai spus oficialul francez.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: