Imaginile APOCALIPSEI. Continua exploziile la Tianjin, autoritatile evacueaza locuitorii

news

Noi explozii s-au produs astazi in orasul chinez Tianjin, la depozitul de produse chimice distrus miercuri de o serie de deflagratii, care s-au soldat pana in prezent cu cel putin 85 de morti, informeaza Mediafax. Autoritatile au ordonat evacuarea locuitorilor de pe o raza de trei kilometri.

Potrivit agentiei de presa China Noua, citata de CNN, noi explozii s-au produs sambata la Tianjin, iar focul a reizbucnit, determinand formarea unor nori negri de fum in zona.

expl indianexpress.com
Foto: indianexpress.com

Autoritatile chineze au ordonat evacuarea locuitorilor pe o raza de trei kilometri de la locul exploziilor, de teama contaminarii cu substante chimice toxice, relateaza BBC News Online.

expl www.nbcnews.com
Foto: nbcnews.com

Bilantul deflagratiilor de miercuri a ajuns in prezent la cel putin 85 de morti, intre care 21 de pompieri, si 721 de raniti, au declarat oficiali locali. De asemenea, aproximativ 6.000 de persoane au ramas fara adapost in urma exploziilor.

expl www.abc.net.au
Foto: abc.net

Operatorii depozitului de substante chimice din orasul-port Tianjin, situat in nord-estul Chinei, au fost acuzati de incalcarea regulilor de siguranta.

expl www.ledgergazette.com
Foto: ledgergazette.com

Autoritatile chineze au ordonat verificari la nivel national privind substantele chimice periculoase si explozibilii, pentru a combate activitatile ilegale, in vederea asigurarii securitatii.

expl mashable.com

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: