Imaginile care surprind MOMENTUL in care femeia kamikaze si-a DETONAT centura cu explozibil

news

Interventia in direct a unui reporter ITV in aceasta dimineata, chiar in timpul asaltului politiei la o locuinta din Saint Denis in care locuiau teroristi, pare sa fi surprins tocmai momentul in care femeia kamikaze, care ar fi sotia celui banuit ca ar fi instrumentat atacurile de la Paris, a detonat centura cu explozibil.

Pe inregistrare se aude explozia puternica provocata, cel mai probabil, de femeia sinucigasa, scrie dailymail.co.uk. Despre femeia „cu parul blond lung” se spune ca ar fi sotia celui care s-a aflat in spatele masacrului de vinerea trecuta. Inainte sa isi detoneze centura cu explozibil ea ar fi tras spre echipele de politisti care patrunsesera in apartamentul lor cu o mitraliera AK-47.

Momentul se pare ca a fost surprins in direct de Richard Gaisford, corespondentul ITV care transmitea pentru jurnalul de stiri. Reporterul isi intrerupe relatarea de la fata locului despre interventia politistilor pentru a le spune telespectatorilor si colegilor sai din studio despre explozia puternica pe care a auzit-o undeva la 300 de metri distanta de locul de unde transmitea.

Timp de sase ore a durat asaltul politistilor la o cladire din Saint Denis in care existau informatii ca ar locui Abdelhamid Abaaoud, in varsta de 27 de ani, cel despre care se crede ca ar fi pus la cale cumplitele atentate din data de 13 noiembrie de la Paris in urma carora au murit 129 de persoane.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: