Imaginile cu scandalul anului din Suceava. Un bodyguard il agreseaza pe un politist de la „mascati”: „Sa te vad daca mai esti smecher fara cagula” – Video

news

La sfarsitul lunii aprilie, in Iulius Mall din Suceava, un fost bodyguard l-a agresat verbal si fizic pe un politist de la interventii speciale. Incidentul a fost filmat atunci de sotia bodyguard-ului, imaginile fiind date acum publicitatii.

Razvan Bolea, un agent de politie in cadrul IPJ Suceava – Serviciul de Actiuni Speciale, in timp ce era in Complexul Comercial Iulius Mall din Suceava, a fost injurat, jignit si amenintat verbal de Bogdan Galanton, de 37 de ani, localnic, sub pretextul ca, in calitatea sa de politist, cu ocazia unei interventii la un eveniment ce a avut loc in urma cu trei ani, l-ar fi sanctionat contraventional si l-ar fi batut, scrie Adevarul.

In urma verificarilor facute de colegii politistului a reiesit ca agentul de politie a mers in Complexul Comercial Iulius Mall din Suceava impreuna cu sotia si fiul lor minor, in varsta de un an si sase luni. Aici, acesta a mers la un film de la Cinema City, iar sotia cu fiul la un alt film. La terminarea filmului, Razvan Bolea a iesit singur din sala de cinema pe un coridor ce duce spre complexul comercial, iar dupa ce a parcurs circa 10 – 15 metri, a auzit o persoana in spatele sau cum il jigneste, il injura si il ameninta cu bataia. In momentul in care s-a intors a observat ca per­soana care il jignea era Bogdan Galanton, care a inceput sa-i spuna „cagulatule”, „militianule”, „sa te vad acum fara cagula daca mai esti smecher” etc. Razvan Bolea si-a continuat deplasarea, timp in care Galanton il provoca agitandu-se amenintator.

Razvan Bolea a declarat ca Bogdan Galanton i-a reprosat faptul ca in urma cu circa trei ani, cu ocazia unei interventii la un eveniment la clubul Ranch, din municipiul Suceava, l-ar fi sanctionat contraventional.

A doua zi, Galanton a fost retinut de politisti pentru 24 de ore, iar acum se afla sub control judiciar.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: