Imaginile pe care Dragnea le-a uitat. Membrii PSD care au fost scosi in strada sa apere Guvernul Grindeanu acum sunt incitati sa-l dea jos – Galerie foto

politica

In luna februarie, dupa ce au inceput protestele din Piata Victoriei privind OUG 13, liderii PSD au scos zeci de mii de membri ai PSD in strada pentru al sustine pe Sorin Grindeanu. Pe acelasi Grindeanu pe care Dragnea vrea sa- dea jos acum.

Mitinguri au fost organizate atunci la Bucuresti, in fata Palatului Cotroceni, la Pitesti si la Targoviste. Iata catev dintre imaginile de atunci, cu membri ai PSD care credeau sincer ca isi apara premierul.

pancarta pancarta3 pancarta4 pancarta5 pancarte2

 

Mai multi lideri PSD in frunte cu Liviu Dragnea l-au convocat luni noapte pe Sorin Grindeanu la sediul PSD Baneasa unde i-au solicitat imperios sa isi prezinte demisia. Grindeanu a refuzat, astfel incat conducerea PSD are in vedere mai multe scenarii pentru a-si da jos premierul.

Liviu Dragnea a avut o intalnire secreta cu Sorin Grindeanu si alti cativa lideri ai PSD la sediul PSD din Baneasa, informeaza Stirile TVR. Premierul ar fi refuzat sa isi dea demisia si i-a transmis sefului sau pe linie de partid ca e nevoie de stabilitate si sa continue masurile asumate prin programul de guvernare.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: