Imaginile sfarsitului Regimului PSD. Protestatar ridicat de 8 politisti, un ministru trece in fuga pe langa el – Video

news

Protestatarul Marian Morosanu „Ceausescu”  fost ridicat, miercuri noapte, de patru echipaje de politie in timp ce il astepta pe ministrul Culturii, Daniel Breaz, in fata sediului B1 TV.

Politistii au aparut fara ca protestatarul sa se fi manifestat in vreun fel. Ei au invocat faptul ca Morosanu are „antecedente”. Morosanu le-a explicat:  „Am venit sa-i arat domnului ministru Braeaz in ce hal arata monumentul Eroii Revolutiei”.

In timp ce protestatarul era inconjurat de politisti, ministrul Culturii a iesit in viteza din sediul B1 TV fara ca macar sa se uite la acesta.

Politistii au incercat apoi sa-i puna catuse protestatarului, dupa care l-au obligat sa mearga cu ei la Sectia de Politie numarul 1. Este chiar sectia in care Morosanu a fost batut de militieni in decembrie 1989.

„Sectia 1 este sectia in care Marian a fost batut o noapte intreaga in ’89. Si ca sa stiti si voi, defectul de vorbire l-a dobandit in urma batailor aplicate de militie, nu e retardat, asa cum va aud des pe unii spunand”, a explicat Angi Serban, o apropiata a lui Morosanu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: