Imbatata de victorie, Dancila sustine ca romanii au votat pe 26 mai pentru ca Guvernul PSD sa ramana in functie

politica

Mesaj halucinant al Vioricai Dancila, marti noapte, dupa ce motiunea de cenzura depusa de Opozitie a fost respinsa. Ea afirma ca romanii au votat pe 26 mai pentru „stabilitate si predictibilitate, nu de joaca de-a da jos guverne”.

„Multumesc colegilor de partid si partenerilor din alianta de guvernare pentru sustinerea aratata astazi. Este inca o dovada clara a unitatii formatiunilor care compun acest guvern si a determinarii noastre de a ne continua programul asumat.

Colegii din opozitie nu au reusit sa arate decat amatorism si lipsa de seriozitate si pregatire. Ii indemn inca o data sa reflecteze la semnificatia votului de la ultimele alegeri si sa nu o altereze in propriul interes, unul politic si de imagine. Romania are nevoie de stabilitate si predictibilitate, nu de joaca de-a da jos guverne, fara un program, fara o echipa si fara pic de viziune pentru constructie si viitor”, a scris Dancila pe Facebook.

Cum era de asteptat, mesajul lui Dancila a starnit reactii de revolta.

„Te incapatanezi sa ramai contra vointei poporului! Am iesit la vot ca sa-ti spunem ca ajunge! Nu va mai vrem, insistati cu minciuni si programul vostru de guvernare maret ca pe timpul lui Ceausescu, epoca de aur s-a reintors, desi noi nu o mai vrem! Ai un discurs penibil! Minti si nu vrei sa vezi adevarul! 78% am spus sa pleci!”, i-a transmis un roman.

Mai mult despre:


Comentarii: