politica

„Imblanzirea scorpiei”, varianta mioritica. „Regret ca n-am imblanzit-o pe Diana Sosoaca acum 2-3 ani, cand se mai putea”, declara sotul senatoarei SOS

Invitat luni seara la un post de televiziune, Silvestru Sosoaca, sotul controversatei senatoare SOS Diana Ivanovici-Sosoaca, a declarat ca regreta ca nu s-a impus mai devreme in fata acesteia.

Silvestru Sosoaca a afirmat ca daca ar fi facut acest lucru si ar fi „pus-o la punct” pe sotia sa, situatia actuala a partidului nu ar mai fi fost cea din prezent.

„Regret ca n-am pus-o la punct acum vreo trei ani, doi ani si jumatate, cand a inceput s-o ia razna. Atunci inca se mai putea. Am lasat-o, am zis «hai ca nu mai devine luptatoare, daca o imblanzesc, nu mai e luptatorul ala din arena» si, intr-adevar, acolo chiar are nevoie de foarte multa forta.

Daca as fi imblanzit-o de atunci, cred ca acum ar fi fost cu picioarele pe pamant si nu s-ar fi intamplat prabusirea SOS-ului si a miscarii nationaliste”, a declarat Silvestru Sosoaca.

Reamintim ca intre cei doi a izbucnit un conflict dupa ce sotul Dianei Sosoaca a fost exclus din partidul condus de aceasta. Atunci, Silvestru Sosoaca a sustinut zilele trecute ca sotia sa ar fi fost „acaparata” de Luis Lazarus.

„Diana este acaparata, nu chiar, semi-acaparata de cateva grupuri care au fiecare cate un exponent in jurul nostru. E vorba de oameni care au fost consuli la Tel Aviv, smecheri destul de mari. Au capturat-o din toate partile, efectiv. Jurnalisti esuati care acum fac podcasturi sau ce mai pot ei sa faca, erau cautatori de morti pe la televiziuni inchise”, a declarat recent Silvestru Sosoaca.

De altfel, si unele posturi de televiziune au sugerat ca Diana Sosoaca ar avea o relatie cu Luis Lazarus.

De cealalta parte, Silvestru Sosoaca este suspectat ca are o relatie cu Gabriela Calitescu, realizatoare la Nasul TV.

RTV si Antena 3 au anuntat ca Diana Sosoaca si-a exclus sotul dupa ce a vazut imagini cu Gabriela Calitescu si Silvestru Sosoaca dansand pe melodia Sunt vagabondul vietii mele, afirmand ca pe senatoare ar fi deranjat-o faptul ca sotul sau „a pus prea mult suflet in dans, dar si in interpretarea vocala”.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Share
Published by
Gabriel Tudor

Recent Posts

Miting cu Clotilde Armand in Piata Victoriei: „Suntem multi. Marcele, suntem hotarati sa te trimitem inapoi la covrigarie”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a organizat duminica un mars pana in Piata Victoriei. Ea…

8 minute ago

Arsenal in casele unor interlopi din Rosiori de Vede: macete, topoare, sabii. 11 barbati au fost retinuti

Politistii au descoperit, duminica, in timpul unor perchezitii in locuintele unor interlopi locali un intreg…

1 minut ago

„Piedone pierde in mod cert Bucurestiul, pierde si Sectorul 5, in proportie de 90%, si iese din politica” – fost ministru PSD

Miron Mitrea, fost ministru PSD, sustine ca Cristian Popescu Piedone nu are nicio sansa sa…

O oră ago

Tecuci: Un barbat s-a spanzurat pe o insula de pe raul Siret. El avea 47 de ani

Doua echipaje de pompieri de la Detasamentul Tecuci intervin, duminica seara, in cazul unui barbat…

16 minute ago

Romania va produce si ea drone militare, la Brasov. Acord semnat de Carfil cu Periscope Aviation din Statele Unite

Drone militare urmeaza sa fie produse si in Romania, se anunta intr-un comunicat oficial transmis…

26 de minute ago