Imbracat in ie, Dragnea anunta un razboi pe viata si pe moarte cu „cei care fac dosare”: „Le dau o veste proasta”

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut un discurs foarte razboinic, vineri, la o intrunire a organizatiei de femei din PSD. Dragnea a amenintat ca celor care fac dosare „nu le va merge la nesfarsit”.

Imbracat intr-o ie, pe care a primit-o cadou din partea femeilor din PSD, Dragnea a sustinu un discurs foarte ofensiv.

„Sunt forte politice care vor puterea pe o alta cale decat cea democratica si politica. In scandurile montate apropate zilnic impotriva noastra ca partid si impotriva noastra ca persoane vedem asta. Este cazul sa ne dezmeticim. Oriunde ne uitam azi in societatea romaneasca se dau lupte. In justitie, in sanatate, in educatie, in instutiile de forta si in economie pluteste umbra luptei politice. Este o lupta nelegitima pentru putere. Este lupta lupta lor impotriva noastra. De ce ar trebui sa cedeze PSD puterea? De ce sa cedam dreptul nostru de a indrepta ce este stramb? De ce sa renuntam la ocazia de a dezvolta tara? Doar pentru ca unora le este teama sa isi piarda posturile sau mandatele? Ca nu le convine ca domnia bunului plac sa inceteze? Vreau sa fiti alaturi de mine, sa ducem la capat ce am promis in campania electorala.

Vor ameninta asa cum au mai amenintat.Vor face dosare asa cum au mai facut. Dar nu le va merge la nesfarsit, asta e o veste proasta pentru ei. Eu ii vad cat sunt de speriati cand arunca cu insulte. Misiunea noastra politica este frumoasa dar este si foarte grea. Vrem sa salvam o tara, vream sa salvam o natiune. Vrem sa retezam de la radacina un sistem care vrea sa sustina nedezvoltarea”, a declarat Liviu Dragnea la Neptun, la sedinta organizatiei de femei din PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: