Imbranceli in Parlament, Tanasa de la AUR l-a lovit pe „Saorma” de la PSD dupa ce s-au injurat – Video

politica

Imbranceli in Parlament, deputatul AUR Dan Tanasa l-a lovit pe deputatul PSD Adrian Solomon, poreclit „Saorma”, in timpul dezbaterilor de miercuri.

Dupa ce s-au injurat reciproc, Tanasa s-a apropiat de Solomon si l-a impins in banca.

”Eu doar am reactionat la modul grobian in care colegul Adrian Solomon, de la PSD, a inteles sa se adreseze colegului meu, Ringo Damureanu. Domnul Damureanu i-a atras atentia domnului Solomon ca a organizat o sedinta a Comisiei de munca fara cvorum, moment in care domnul Solomon i-a spus in repetate randuri ca este un prost.

In momentul in care domnul Damureanu i-a cerut socoteala pentru modul cum a vorbit, domnul Solomon a inteles sa ii spuna colegului meu ca ‘nu eu te-am facut prost, ma-ta te-a facut prost’. Evident ca nu am putut tolera o asemenea mojicie si am ales sa ii transmit si eu toate cele bune domnului Solomon.

De altfel, nu este prima data cand domnul Solomon foloseste un limbaj grobian la adresa noastra. De fiecare data noi nu l-am deranjat cu absolut nimic, am reactionat de fiecare data la modul in care domnul Solomon intelege sa interactioneze cu noi.

(…) Eu nu am nicio problema sa ne atacam la persoana, sa ne atacam pe idei politice, dar nu pot sa fiu de acord sa ne bagam si mamele in disputele acestea. Cred ca domnul Solomon a depasit astazi o limita in ceea ce inseamna disputa politica”, a declarat Dan Tanasa la Antena 3.

@pollyannahhanganCefele late PSD si AUR se injura de mama in plenului Parlamentului. In interesul romanilor, evident. In deplina corelare cu nivelul lor de educatie.

♬ sunet original – Pollyanna Hangan

Scandalul ar fi pornit de la taxa de solidaritate, propusa de PSD.

„M-a jignit, m-a injurat de mama (…) Si acum vocifereaza. Noi dorim sa sustinem interesele economice ale Romaniei. In numele grupului parlamentar AUR solicit retragerea proiectului privind taxa de solidaritate de pe ordinea de zi”, a declarat Damureanu de la tribuna Parlamentului.

„Ii recomand antevorbitorului sa citeasca deciziile CCR din 2012 referitor la cvorumul din comisii. Sunt minciuni sfruntate celelalte lucruri spuse. (…) Faptul ca sunt jignit in permanenta de AUR e poate datorita pozitiei geografice cu randul domniilor lor. Eu pot sa duc multe jigniri. Cazurile medicale trebuie tratate de specialisti. Toate aceste cazuri au o sorginte medicala si va recomand sa va tratati”, a replicat Solomon.

Citeste si: AUR, primele agresiuni in Parlament: „Daca te bag in p…a ma-tii o sa zici ca am ceva cu tine. Tu, pe langa George Simion, esti un zero barat! Bai paduche, dispari!”

Deputatul Dan Tanasa nu este la primul scabdal violent in Parlament. In martie 2021, el l-a injurat suburban pe holul Parlamentului pe deputatul  Ionut Mosteanu (USR).

„Daca te bag in pizda ma-tii o sa zici ca am ceva cu tine. Tu, pe langa George Simion, esti un zero barat! Esti un securist, puti de la o posta a securism. Iti fac o mare favoare ca te bag in seama, esti un zero barat! Nu te injur, esti un zero barat! N-ai facut nimic in viata ta, nu vorbi tu de George Simion! Esti nimeni in drum, George Simion este cu zece clase peste tine!”, a spus Tanasa, fiind filmat de jurnalisti.

„Nu va face cinste”, a replicat Mosteanu.

Ulterior, Tanasa l-a injurat si pe deputatul USR Silviu Dehelean.

„Dispari de aici, paduche, nu auzi ce spun? Ba, dispari de aici! Iti ordon sa dispari din fata mea, sa faci pasi. Nu mai strica aerul. Mars de aici! Iti ordon sa faci pasi inainte”, a zbierat Tanasa. In spatele lui Tanasa erau mai multi parlamentari AUR care il incurajau.

Dan Tanasa a fost promovat puternic in ultimii ani de Antena 3.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: