Imensa tragedie de a-ti intalni IUBIREA vietii in momentul nepotrivit

actualitate

Despartirile sunt intotdeauna dureroase. Dar, timpul le vindeca pe toate si, eventual, vei intalni pe altcineva. Eventual, fosta iubire va deveni o amintire indepartata.

Insa exista si un alt tip de despartire. De aceasta nu poti sa treci oricat de mult ti-ai dori. Nu trece o zi fara ca imaginea acelei persoane sa nu-ti revina in minte, si fara sa-ti simti inima grea.

Se intampla asta pentru ca relatia nu este finalizata. Dar nu poti sa-ti spui asta si nici nu poti sa crezi asa ceva pentru ca altfel ai innebuni. In schimb, iti spui ca esti ok si ca poti sa mergi mai departe. Dar nu faci decat sa te pacalesti.

Asta e, totul functioneaza pana cand auzi acea melodie, vezi acea fotografie, ori te trezesti gandindu-te la el. Si iarasi te-ai intors de unde incercai sa fugi.

Sunt atat de multi oameni care intra si ies din viata ta. Cu unii te intalnesti scurt si apoi le dai papucii, pe altii ii placi mai mult, insa nu merge. Apoi apare cineva de care te indragostesti nebuneste insa nimic nu se concretizeaza.

De data aceasta nu mai poti sa spui ca vei merge mai departe. Te trezesti blocata intr-un „purgatoriu al iubirii”. Este un loc unde stii cine este iubirea vietii tale, dar nu puteti fi impreuna. Legatura cu aceasta persoana este atat de puternica si magnetica incat tot timpul esti trasa inapoi. Relatia cu el nu si-a atins potentialul, deci nu se poate sa se fi terminat.

Ar putea fi persoana cu care ai putea trai pana la moarte. Dar nu sunteti acum impreuna ori din cauza ca ati ratat ocazia de a va apropia unul de altul, ori ati lasat sa intervina ruptura intre voi. Asa ca stai in purgatoriu asteptand sa treaca timpul pana cand va veti regasi din nou.

Dar nu trebuie sa stai si sa asculti muzica trista. Trebuie sa te distrezi si sa arunci deoparte ce simti pentru a functiona in viata ca o fiinta sanatoasa. Trebuie sa te intalnesti cu alti oameni, chiar daca nimeni nu seamana cu el. Suferinta ta este de inteles: de ce din miliarde de oameni ii permiti tocmai acestuia sa te traga inapoi? Nimeni nu poate raspunde.

Poate ca problema este ca inca nu a sosit timpul ca voi doi sa fiti impreuna. Poate ca trebuie sa mai cresteti, sa va mai dezvoltati. Insa tu stii si trebuie sa ai speranta ca a un moment dat voi doi va veti reintalni din nou.

Sursa: elitedaily.com

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: