„Imi dati lectii? Mergeti la USR, acolo ca va e locul!”. Primarul Timisoarei, scandal cu o alegatoare

politica

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, s-a certat vineri cu o femeie, in timpul unei intalniri electorale, care i-a reprosat ca nu a facut nimic pentru copii. Robu i-a cerut femeii sa se duca la USR sa faca reprosuri.

In dupa-amiaza de 9 septembrie, Nicolae Robu era intr-o vizita electorala in cartierul Plopi din Timisoara, la un teren de joaca, insotit de cativa oameni din echipa sa. Dupa ce si-a facut poze cu mai multi copii, fara sa poarte masca, edilul Timisoarei a fost interpelat de o locuitoare care i-a reprosat ca nu face renoveaza scoala si gradinita. Enervat, Nicolae Robu i-a spus ca nu sunt locuri suficiente la crese si gradinite si ca ”sunt mult mai multi copii” decat acum patru ani.

Cand femeia i-a amintit ca poate accesa fonduri europene, primarul s-a enervat si mai tare: ”Imi dati dumneavoastra lectii? Suntem pe primul loc pe tara la fonduri europene”.

”Ma lasati sa vorbesc cu oamenii, doamna, ca eu nu am venit aici la petitii. Ma lasati sa vorbesc cu oamenii? Da ma lasati sa vorbesc cu oamenii? Atat. Ce s-a facut s-a facut. Sunt lucruri de facut. Va ascult dar nu vin sa stau 10 minute cand sunt atatia oameni. Mai ales ca stim…ce clisee imi spuneti. Lasati-ma sa vorbesc cu oamenii care chiar vor sa puna umarul sa mai facem ceva. Ca ala l-am facut, ala l-am facut, asta l-am facut. Numai aici, grupuri sanitare, sala de sport. Le-ati vazut macar? S-au facut singure?”, a spus Robu, citat de Libertatea.

El a indemnat-o pe femeie sa mearga la USR, desi aceasta ii spusese ca e apolitica si vrea doar sa se faca ceva pentru copii, despre care primarul afirmase ca sunt fanii lui.

Spre finalul discutiei, primarul ii spune femeii ca nu a venit la audienta pentru ea. Apoi o indeamna sa mearga la USR, caci acolo ar fi locul ei.

Mai mult despre:

Comentarii: